Video’s

Regisseer de keten in 1 minuut

Hoe blijft je bedrijf succesvol in een turbulente wereld? Hoe creëer je meer waarde en duurzame resultaten? Regisseer je keten! De essentie in 1 minuut.

Jack van der Veen

Jack laat zien hoe de wetenschap de voordelen van ketensamenwerking onderbouwt en gaat in op de veelgestelde vraag: hoe dan?

Michel van Buren

Hoe kan je je bedrijf succesvoller maken? De essentie vertelt Michel van Buren in 2 minuten. Over het uitbalanceren van zeven thema’s, waarmee je wendbaarder en rendabeler wordt.

Introductieseminar integraal

Op 29 maart 2021 introduceerden we het boek met een inhoudelijk introductieseminar. Jack van der Veen gaat in op de uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben, Michel van Buren legt uit hoe je een supply chain strategie bouwt en Jaap Peters linkt ketensamenwerking aan het populaire Rijnland model. Tot slot gaan de auteurs in op de vraag hoe je ketensamenwerking in de praktijk organiseert.

Webinar: Regisseer jouw keten

Hoe krijg je ketensamenwerking écht van de grond? Hoe pak je je strategische rol? En hoe stuur je de keten aan vanuit kracht, niet macht?

Daarover gaat het webinar Regisseer jouw keten, dat we samen met Supply Chain Media organiseerden. Michel van Buren en Jack van der Veen deelden hun kennis, tools en ervaring over hoe je je strategische invloed als supply chain leider vergroot.

Jaap Peters

Jaap Peters is organisatieadviseur en auteur van Rijnlands organiseren. Hij legt het verband tussen ketensamenwerking en het Rijnland model, dat steeds populairder wordt als alternatief voor de Angelsaksische focus op financiële resultaten en aandeelhouderswaarde. 

Robert-Jan Blomme

Robert-Jan Blomme is professor organization behavior aan Nyenrode Business Universiteit. In deze video vat hij samen wat de succesfactoren van samenwerking zijn en hoe je deze met behulp van het boek kunt toepassen.