Auteurs

Prof. dr. Jack A.A. van der Veen

hoogleraar evofenedex leerstoel Supply Chain Management, Nyenrode Business Universiteit

Jack van der Veen is als hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en bekleedt de evofenedex leerstoel Supply Chain Management. Hij publiceert geregeld in wetenschappelijke en business media en doceert in verschillende masterprogramma’s, executive programma’s, seminars en (executive) workshops. Hij ziet supply chain management als een strategische discipline die sterke parallellen vertoont met bedrijfskunde. 

Jack is lid van de evofenedex Raad voor Logistieke Kennis en mede-initiatiefnemer van het Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP).

Michel B. van Buren MBA

Business consultant en directeur BLMC

Michel van Buren is oprichter en eigenaar van BLMC, al 20 jaar specialist in supply chain consultancy en interim-management. Als business consultant begeleidt hij directies van middelgrote en grote bedrijven bij het formuleren van hun supply chain strategie en het succesvol implementeren daarvan. Hij ontwikkelde de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC (SCOMB) waarmee supply chain consultants bedrijven transformeren naar een volgende fase. Hij ervaart in zijn praktijk dat bedrijven die zowel intern als extern samenwerken, wendbaarder zijn, duurzamer opereren, een aantrekkelijker aanbod hebben en betere omzetten en marges behalen.

In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit ontplooit hij kennisinitiatieven zoals het Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP) en de tweejaarlijkse Nationale Supply Chain Monitor.